Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

cikk.club

2015. január 26. - pgo

Hamarosan indul egy oldal: Cikk.Club néven. Az oldal írói közösségnek hívatja magát, a cikkekért pénzt ígér cserébe. Bár a legmagasabb árként megjelölt 300 Ft egy 1500 karakter terjedelmű cikkért elég gyalázatos, figyeljük, hogy mi lesz belőlük.

Update: Szerintem az oldal kamu. Nem ajánlom se jó, se rossz szívvel.

Delivery to the following recipient failed permanently:

     cpc@cikk.club

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain cikk.club by 78.47.8.164. [78.47.8.164].

The error that the other server returned was:
550 Unroutable address

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr817110711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.21. 10:13:00

Nem volt volt kamu ha egyre gondolunk, nekem fizettek is de március közepe táján megszűnt, a weboldal nem elérhető, valamint láttam a neten hogy volt akit nem fizettek ki állítása szerint, elérni meg nem tudja őket. Tisztességesnek tartottam volna ha bejelentik hogy megszűnnek, valamint ha valóban voltak kifizetetlen tételek, azt rendezték volna.
süti beállítások módosítása