Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

Webszemle 1.

2012. október 01. - p308

Az elmúlt hetekben több spórolással kapcsolatos cikk is megjelent. Ha tudtok még ilyeneket, küldjetek.

Így lesz újra fehér a kád pár perc alatt

Teljesen mindegy, hogy fürdés után lezuhanyozza-e a kádat, attól az még pár nap alatt szépen bekoszolódik: elég, ha csak olajos fürdőt vesz, leradírozza a bőrét, sarkat reszel vagy hajat mos. A kád aljára és falára így is, úgy is lerakódnak a szürke foltok, amiket aztán hiába dörzsölget szórakozottan zuhanyozás közben a lábujjaival. Igen, a kádat/zuhanytálcát rendszeresen kell csiszatolni, hogy csillogó fehér maradjon. Sajnos az erre szolgáló vegyszerek se nem olcsók, se nem környezetbarátok, ha viszont előveszi a nagyi házi praktikáit, garantáltan pénztárca- és környezetkímélő lesz a végeredmény.

Tovább>>

Ingyenélési mozgalom terjed világszerte

Az angolban és a franciában külön kifejezést találtak fel rá: angolul freeganism, franciául gratuivorisme a kissé kényszeredett neve annak a mind több hívet toborzó alternatív életformának, amely a konzumerizmusnak, a fogyasztás kultuszának és a pénznek hátat fordító világot hirdeti, és mind több hívet verbuvál többek között Argentínában is.

Tovább>>

Így lehet pénz nélkül élni

A Pozitív Nap sorozatot indít "Pénz nélkül élni" címmel. A következő napokban négy ember elképesztő életét és meghökkentő életfilozófiáját mutatjuk be. 

Tovább>>

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr444813079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása