Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

Mi ez?

2009. február 16. - p308

A kérdés jó. A válasz nehéz. Eredetileg egy olyan blogot szerettem volna írni, amiben a kipróbált spórolási ötleteimet írom le. Mit jelent ez: spórolni? Kinek mit. Nekem azt, hogy egy megszokott életszínvonalat olcsóbban tartok fenn. Ugyanúgy járok Burger Kingbe, ugyanannyit internetezek és még sorolhatnám. Csak kevesebbet költök, illetve alternatív megoldásokkal (de nem ügyeskedésre, vagy törvényellenes módokra gondolok) növelem a bevételi oldalt.

Hogy sikerül-e ezt a programot megvalósítani, majd kiderül.

Figyelmeztetés: (1) Az itt leírtak nem tartoznak a Nagy Igazságok témakörébe. Még az is lehet, hogy evidens tényeket közölnek. Még az is lehet, hogy más felhasználók esetében nem eredményeznek nagymértékű költségcsökkenést vagy bevételnövekedést. (2) A rendszeres munkavégzésből származó jövedelmet nem pótolja semmilyen más megoldás. (3) Illetve minden hasonlóság a valósággal való minden hasonlóság a véletlen műve. Talán.

Akkor kezdjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr85946601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása