Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

Nyelvtanfolyam 3000 Ft-ért

2009. március 13. - p308

Az International House indít olyan tanfolyamokat, amelyeket a Cambridge-i tanártovábbképző programban részt vevő (zömében anyanyelvű) gyakorló tanárok tanítanak. A részletek megtaláhatók az iskola honlapján: ih.hu

Eddigi tapasztalataim szerint a tanórák az első napon 6x20, később 3x40 percesek, egy 10-15 perces szünettel. Nem profi képzett tanárokról van szó, komoly odafigyelést igényelhet, hogy megérts egy feladatot, vagy tudd tartani a fonalat. Tehát komoly munka a diák részéről is.

Nagy előny, hogy a tanárok nem beszélnek megyarul, és lehet, hogy a csoporttárs sem, így rá vagy kényszerítve, hogy használd az angolt. Nem helyettesít egy hagyományos tanfolyamot vagy otthoni tanulást, de jó lehetőség begyakorolni a korábban tanultakat, szinten tartani a már megszerzett nyelvtudást.

Kiegészítés: Ha akcióznak, ami azt jelenti, hogy a teljes tanfolyamon való részvétel után a következő tanfolyamot ingyen adják, akkor az ingyenes tanfolyam közvetlenül az után kezdődik, amire te is jártál. Még akkor is, ha mást mondanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr41999879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása