Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

Kérdőívek

2009. március 31. - p308

Vannak olyan cégek, amelyek időről időre különböző közvélemény-kutatásokban keresik meg az embert. A kérdőívet kitöltve pontokat, a pontokért vásárlási utalványt adnak. Személy szerinte a GFK Hungária rendszerét ismerem, tőlük havi 1-2 kérdőívek kapok. Egy kérdőív kitöltése 20-30 percet vesz igénybe, 7-10 ponttal honorálják a munkámat. Jelen állás szerint 100 pontot 3000 Ft-os utalványra lehet beváltani. (25 perces és 8 pontos átlaggal nettó 577 Ft-os órabérrel számolhatunk, ami nem olyan jó, de nem is rossz. Ha jól számolom.)

Ahhoz, hogy ilyen kérdőíveket kapjunk, regisztrálni kell. A küldött kérdőíveket jó időben megnyitni, mert meghatározott mennyiségű adat után már nem érhető el. Az is előfordult, hogy bizonyos demográfiai jellemző miatt nem feleltem meg, ekkor nem jár pont.

Itt lehet regisztrálni: www.askgfk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr381038546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása