Gazdálkodj okosan!

S.P.O.R. (v0.7)

S.P.O.R. (v0.7)

Korházi koszt

2009. december 08. - p308

A közelben biztos van olyan olcsó üzemi konyha, ahova külsősöket is kiszolgálnak. Legfeljebb nem gondolja az ember, hogy van étkezési lehetőség. Ilyen lehet egy iskola, kórház, kollégium de mindenképpen olyan hely, ahol sok ember étkeztetése elképzelhető. A konyhán vagy a gazdasági irodán biztosan meg tudják mondani, hogy milyen lehetőségek vannak. Nálunk a Rókus korház van 3 percnyi sétára, a kétfogásos ebéd 330 Ft. Rendes, nagy adagokat adnak, ízletesek, a kiszolgálás gyors, a környzet kulturált, noha nem egy Four Season, de ezért a pénzért erről a luxusról szívesen lemond az ember. Jobbára egy hónapra előre kell befizetni, számlát adnak, amit ha a munkáltató ad étkezési hozzájárulást, akkor el tudja számolni. (Ekkor nem étkezési jegyet kell kérni, hanem szólni kell, hogy számlát viszel.)

A közelünkben a másik étkezési lehetőség az egyetem, ahol az 550 Ft-os főzelékmenütől a 800 Ft-os ebédig számos lehetőség van. Nagy előnye, hogy nem kell előre fizetni, adnak féladagot is. Viszont aránylag drágább. Az étkezési jegyet az ilyen helyeken elfogadják. Levesből csészényit adnak, a kiszolgálás gyorsasága attól függ, hogy mikor megy az ember. A környezet modernebb, az ételek ízletesek. A SOTÉn van saláta-választék is. Ízelítül a heti menü.

A bejegyzés trackback címe:

https://spor.blog.hu/api/trackback/id/tr151583601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása